Normal er det ikke ensbetydende med noget positivt, når nogen har en klemme på én. Men når det hænger sammen med den pikante og stimulerende erotiske leg, som sættes i forbindelse med BDSm (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), er flere – og hårdere – klemmer direkte årsag til større og mere intens nydelse.

Eksplicit og udsøgt smerte med hårde klemmer

Når du placerer klemmer rundt omkring på kroppens mest følsomme områder – for eksempel brystvorterne, kønslæberne, pungen eller glans – forårsager du en akut og vedvarende smerte påvirkning, som i intensitet er aldeles overdøvende. Når kroppen registrerer denne form for smerte, vil der blive sendt signal til amygdala, som er en del af hjernen. Herfra gives ordre til kroppens kirtler om at udskille stoffer som endorfin og adrenalin, som virker smertedæmpende.

Endorfiner kaldes også for kroppens egne lykkepiller, og kan give et ganske saligt rush, som – ifølge mange BDSM tilhængere – bedst kan sammenlignes med en øjeblikkelig orgasme. Således kan klemmer være med til at give dig en ekstremt intens og nydelsesfuld oplevelse, og en sødmefuld smerte, som føjer en ekstra dimension til ekstasen.

Leg med klemmer – ikke for alle

Du bør og ikke som noget af det første kaste dig ud i at placere klemmer over alt på dit eller på din partners legeme. Smerten kræver lidt tilvænning, og kan risikere blot at virke som et stress moment for den absolutte nybegynder. Du og din partner bør være enige om hårdheden af klemmerne fra begyndelsen, og eventuelt i stedet bruge pumper i begyndelsen. Så kan I altid arbejde jer op til de hårdere klemmer, når I har fået oparbejdet en rutine. Og til sidst kan I eventuelt avancere til de super pirrende og frække elektro sex klemmer, som også giver milde, elektriske stød. Find de rette klemmer til dig og din partner på love