Når du har fundet din date på Datingpilot, skal du finde ud af, hvad I skal på daten. Biografen er nemlig lidt uinspirerende og en første date skal ligesom være starten på en potentielt ny relation, så lidt kreativitet må gerne være der, samtidig med at det skal være et offentligt sted, så alle føler sig sikre. Desuden må daten gerne have et oplagt sluttidspunkt, så ikke man har det akavede “er vi færdige nu?”-øjeblik. 

Minigolf 

Minigolf er en god date mulighed, når vejret er til det. Du får rig mulighed for at være charmerende, der er en oplagt samtalemulighed om, hvorvidt i er gode eller dårlige, og i kan udveksle små blikke uden at nedstirre hinanden. Det giver også noget, i vil kunne drille hinanden med senere hen, og dermed få en sjov intern joke.

Brætspilscafé

Brætspil er blevet mere og mere populære, og der er ret mange cafeer, hvor det er muligt at leje brætspil. Det giver jeg både muligheden for at side og tale over en kop kaffe, men i har også muligheden for at spille et brætspil sammen og få noget at tale om, så der ikke er akavet stilhed.

Skøjter

Hvis det er vinter, er der nok ikke noget mere romantisk end at tage på en skøjte tur. Der er mange skøjtebaner rundt omkring og i har fin mulighed for at grine lidt af hinanden, hvis i er ‘bambi på glatis’. Bagefter kan i også gå ud og tage en kop kaffe, hvis det går godt og i nyder hinandens selskab. 

Escape room

Den her mulighed er både sjov, men den kommer også til at teste jeres evne til at samarbejde. I bliver lukket ind i et rum og skal derefter løse gåder på tid. Det er en god måde at lære hinanden at kende på. Hvem tager styringen, og hvor gode er i til at kommunikere?