Vil du købe en dildo, men er for genert til at gå ned i en fysisk butik og spørge dig frem? Så kan du med fordel besøge https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer – her finder du nemlig Nordens største udvalg, og ikke mindst finder du guides og gode fif til at vælge den rigtige dildo. Sammen med Belugi har vi lavet en kort guide til de forskellige materialer, dildoer kan være lavet af. Forhåbentlig kan det hjælpe dig på vej mod den rette.

Glas og stål

Dildoer af glas og stål har meget lidt friktion, da materialerne er hårde og glatte. Samtidig giver de mulighed for at lege med varme og kulde, da glasdildoer kan lægges i fryseren, mens stål kan varmes op og dermed give en helt anden fornemmelse.

Sten

Dildoer kan være lavet af jadesten, der er et meget miljøbevidst valg. Samtidig menes jadestenen at have en healende og afslappende effekt på skeden, og det er en faktor, du også kan tage med i overvejelserne.

Træ

En dildo af træ lyder umiddelbart som noget, der hører fortiden til – og som ikke mindst er ret ubehageligt. Men det er det bestemt ikke. Tværtimod har en trædildo en varme og et liv, som du ikke finder i de andre materialer, og samtidig går du ikke på kompromis med naturen for at tilfredsstille dig selv.

Gummi

Ønsker du en dildo, der har et realistisk udseende, så er en gummidildo måske det rette valg. Her får du en kølig og eftergivende overflade, og selve dildoen er som regel udført, så den fremstår meget naturtro.

Hvis du er i tvivl, så kig forbi belugi.dk og lad dig inspirere af deres store udvalg. Uanset hvilken model du køber, så vil du ikke blive skuffet, og måske vil du endda blive positivt overrasket over et særligt materiale.

Belugi.dk tilbyder både prisgaranti og 100 % diskretion, så du kan modtage din pakke, uden at dine omgivelser kan se, hvad du har købt.