Bondage er en af de mest pirrende og udfordrende lege, du kan udføre med din partner. Når I dyrker bondage, er det vigtigt, at I har 100% tillid til hinanden. Den bundne part skla have tillid til, at den aktive part respekterer vedkommendes grænser. Og er du den aktive part, skla du kunne stole på, at din partner sender de rette signaler, så du kke selv kommer til at overskride disse. På den måde er bondage – ud over en utroligt fræk leg – også en øvelse udi det at lære hinanden dybere at kende.

Start i den lette ende med bondage

Er du og din partner ganske grønne inden for bondage, er det vigtigt, at I begynder i det små. Selv om det kan være fristende at gå hele vejen med ball gags, blindfolds og diverse andet tilbehør, kan mindre gøre det – især i begyndelsen. Et blødt silkereb og en fjer kan gøre underværker. Og så er det vigtigt, at I kommunikerer undervejs.

Efterhånden som I lærer legen og hinandens signaler at kende, kan I gå videre. Der findes rigtig mange muligheder inden for bondage, og et bredt spektrum af variationsmuligheder. Hvis I ønsker at involvere let BDSM i legen, kan I købe erotisk tilbehør til bondage online. Det kan for eksempel være klemmer til brystvorterne, kæder til fastgørelse, eller diverse piske og padler til afstraffelse.

Tilbehør til bondage, fetich og BDSM i online sexshop

Hvis I ikke lige synes, det er verdens bedste idé at shoppe bondage tilbehør i den lokale sexshop – med fare for at blive genkendt – er der til alt held en hel verden af sexlegetøj online. Hos belugi.dk kan I gå på opdagelse i Nordens største udvalg af sexlegetøj med prisgarani. Dette betyder, at I ikke finder tilsvarende varer billigere andetsteds. Se hele udvalget af udstyr til bondage på belugi.dk